Vymazanie účtu a údajov
Vymazanie účtu & údajov
Táto stránka vysvetľuje, ako vymazať svoj účet a všetky súvisiace údaje. Službu prevádzkuje spoločnosť Defne Studio Ltd.
Ako vymazať váš účet
- Prihláste sa do svojho účtu (v aplikácii alebo na našej webovej stránke).
- Otvorte Nastavenia → Upraviť profil.
- Posuňte sa na koniec a klepnite na Odstrániť účet.
- Potvrďte akciu a zadajte heslo, keď budete vyzvaní.
Aké údaje sa vymažú
Keď vymažete účet, natrvalo odstránime váš profil, fotografie, správy, zhody, páčenia, dokumenty na overenie totožnosti a všetky osobné informácie spojené s vaším účtom.
Čo môže byť uchované
Môžeme uchovávať obmedzené informácie, ak to vyžaduje zákon (napríklad záznamy o transakciách a daniach) alebo na predchádzanie podvodom a zneužívaniu, na obmedzené obdobie, po ktorom sa natrvalo vymažú.
Najprv exportujte svoje údaje
Pred vymazaním si môžete stiahnuť kópiu svojich údajov z Nastavenia → Exportovať moje údaje.
Potrebujete pomoc?
Ak potrebujete pomoc s vymazaním účtu, kontaktujte nás na [email protected].