← Tilbake

Sletting av konto og data

Sletting av konto & data

Denne siden forklarer hvordan du sletter kontoen din og alle tilknyttede data. Tjenesten drives av Defne Studio Ltd.

Slik sletter du kontoen din

  1. Logg inn på kontoen din (i appen eller på nettstedet vårt).
  2. Åpne Innstillinger → Rediger profil.
  3. Bla ned og trykk på Slett konto.
  4. Bekreft handlingen og skriv inn passordet ditt når du blir bedt om det.

Hvilke data slettes

Når du sletter kontoen, fjerner vi permanent profilen din, bilder, meldinger, matcher, likes, dokumenter for identitetsverifisering og all personlig informasjon knyttet til kontoen din.

Hva kan beholdes

Vi kan beholde begrenset informasjon der loven krever det (for eksempel transaksjons- og skatteregistre) eller for å forhindre svindel og misbruk, i en begrenset periode, hvoretter det slettes permanent.

Eksporter dataene dine først

Før du sletter, kan du laste ned en kopi av dataene dine fra Innstillinger → Eksporter mine data.

Trenger du hjelp?

Hvis du trenger hjelp med å slette kontoen, kontakt oss på [email protected].