Бришење на сметка и податоци
Бришење на сметка & податоци
Оваа страница објаснува како да ја избришете вашата сметка и сите поврзани податоци. Со услугата управува Defne Studio Ltd.
Како да ја избришете вашата сметка
- Најавете се на вашата сметка (во апликацијата или на нашата веб-страница).
- Отворете Поставки → Уреди профил.
- Лизгајте до дното и допрете Избриши сметка.
- Потврдете ја акцијата и внесете ја вашата лозинка кога ќе биде побарано.
Кои податоци се бришат
Кога ќе ја избришете вашата сметка, трајно ги отстрануваме вашиот профил, фотографии, пораки, совпаѓања, лајкови, документи за верификација на идентитет и сите лични информации поврзани со вашата сметка.
Што може да биде задржано
Можеме да задржиме ограничени информации кога тоа го бара законот (на пример, записи за трансакции и даноци) или за спречување на измами и злоупотреби, за ограничен период, по што трајно се бришат.
Прво извезете ги вашите податоци
Пред бришење, можете да преземете копија од вашите податоци од Поставки → Извези ги моите податоци.
Ви треба помош?
Ако ви треба помош при бришење на сметката, контактирајте не на [email protected].