Tilin ja tietojen poistaminen
Tilin & tietojen poistaminen
Tällä sivulla kerrotaan, kuinka voit poistaa MyTripDate-tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot. MyTripDate:a operoi Defne Studio Ltd.
Tilin poistaminen
- Kirjaudu MyTripDate-tilillesi (sovelluksessa tai osoitteessa mytripdate.com).
- Avaa Asetukset → Muokkaa profiilia.
- Vieritä alas ja napauta Poista tili.
- Vahvista toiminto ja syötä salasanasi pyydettäessä.
Mitä tietoja poistetaan
Kun poistat tilisi, poistamme pysyvästi profiilisi, kuvasi, viestisi, täsmäyksesi, tykkäyksesi, henkilöllisyyden varmentamisasiakirjat sekä kaikki tiliisi liittyvät henkilökohtaiset tiedot.
Mitä voidaan säilyttää
Voimme säilyttää rajoitettuja tietoja lain vaatiessa (esimerkiksi tapahtuma- ja veroasiakirjat) tai petoksen ja väärinkäytön ehkäisemiseksi rajatun ajan, jonka jälkeen ne poistetaan pysyvästi.
Vie tietosi ensin
Ennen poistamista voit ladata kopion tiedoistasi kohdasta Asetukset → Tietojen vienti.
Tarvitsetko apua?
Jos tarvitset apua tilisi poistamisessa, ota meihin yhteyttä osoitteessa support@defnestudio.com.