Brisanje naloga i podataka
Brisanje naloga & podataka
Ova stranica objašnjava kako da obrišete svoj nalog i sve povezane podatke. Uslugom upravlja Defne Studio Ltd.
Kako obrisati vaš nalog
- Prijavite se na svoj nalog (u aplikaciji ili na našem veb-sajtu).
- Otvorite Podešavanja → Izmeni profil.
- Pomerite se na dno i dodirnite Obriši nalog.
- Potvrdite radnju i unesite lozinku kada se to od vas zatraži.
Koji podaci se brišu
Kada obrišete vaš nalog, trajno uklanjamo vaš profil, fotografije, poruke, spojeve, lajkove, dokumente za proveru identiteta i sve lične podatke povezane sa vašim nalogom.
Šta može biti zadržano
Možemo zadržati ograničene informacije kada to zahteva zakon (na primer, evidencija o transakcijama i porezu) ili radi sprečavanja prevare i zloupotrebe, na ograničeni period, nakon čega se trajno brišu.
Najpre izvezite svoje podatke
Pre brisanja možete preuzeti kopiju svojih podataka iz Podešavanja → Izvezi moje podatke.
Potrebna vam je pomoć?
Ako vam je potrebna pomoć pri brisanju naloga, kontaktirajte nas na [email protected].