Pogosta vprašanja
Sporočila
Kako blokiram ali prijavim uporabnika?
12 Nov 2026
4 ogledov
Za blokiranje uporabnika:
- Obiščite njihov profil ali odprite pogovor z njimi.
- Kliknite gumb blokiranje (ikona ščita).
- Uporabnik vam ne bo več mogel pošiljati sporočil ali si ogledati vašega profila.
Za prijavo uporabnika:
- Obiščite njihov profil.
- Kliknite gumb "Prijavi".
- Izberite razlog in navedite dodatne podrobnosti.
- Naša ekipa bo pregled prijave opravila v 24 urah.