← Wstecz

Usuwanie konta i danych

Usuwanie konta & danych

Ta strona wyjaśnia, jak usunąć konto i wszystkie powiązane z nim dane. Serwis prowadzi Defne Studio Ltd.

Jak usunąć konto

  1. Zaloguj się na swoje konto (w aplikacji lub na naszej stronie internetowej).
  2. Otwórz Ustawienia → Edytuj profil.
  3. Przewiń na dół i stuknij Usuń konto.
  4. Potwierdź działanie i wprowadź hasło, gdy zostaniesz o to poproszony.

Jakie dane są usuwane

Po usunięciu konta trwale usuwamy Twój profil, zdjęcia, wiadomości, dopasowania, polubienia, dokumenty weryfikacji tożsamości oraz wszystkie dane osobowe powiązane z kontem.

Co może zostać zachowane

Możemy przechowywać ograniczone informacje, gdy wymaga tego prawo (na przykład ewidencję transakcji i dokumenty podatkowe) lub w celu zapobiegania oszustwom i nadużyciom, przez ograniczony czas, po którym są trwale usuwane.

Najpierw wyeksportuj dane

Przed usunięciem możesz pobrać kopię swoich danych z Ustawienia → Eksport danych.

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli potrzebujesz pomocy przy usuwaniu konta, skontaktuj się z nami pod adresem [email protected].