OSS
Konto
Hvordan sletter jeg kontoen min?
11 Nov 2026
4 visninger
For å slette kontoen din permanent:
- Gå til Innstillinger (tannhjulikonen i sidefeltet).
- Rull ned til delen "Slett konto".
- Skriv inn det gjeldende passordet ditt for å bekrefte.
- Klikk på "Slett konto".
Advarsel: Denne handlingen er permanent og kan ikke angres. Alle dine data, bilder, meldinger og treff vil bli permanent fjernet.