← Atgal

Paskyros ir duomenų ištrynimas

Paskyros & duomenų ištrynimas

Šiame puslapyje paaiškinama, kaip ištrinti savo paskyrą ir visus susijusius duomenis. Paslaugą valdo „Defne Studio Ltd“.

Kaip ištrinti savo paskyrą

  1. Prisijunkite prie savo paskyros (programėlėje arba mūsų svetainėje).
  2. Atidarykite Nustatymai → Redaguoti profilį.
  3. Slinkite žemyn ir bakstelėkite Ištrinti paskyrą.
  4. Patvirtinkite veiksmą ir įveskite slaptažodį, kai būsite paprašyti.

Kokie duomenys ištrinami

Kai ištrinate paskyrą, mes visam laikui pašaliname jūsų profilį, nuotraukas, žinutes, atitikmenis, patiktukus, tapatybės patvirtinimo dokumentus ir visą su jūsų paskyra susijusią asmeninę informaciją.

Kas gali būti išsaugota

Galime saugoti ribotą informaciją, jei to reikalauja teisės aktai (pavyzdžiui, sandorių ir mokesčių įrašai) arba siekiant išvengti sukčiavimo ir piktnaudžiavimo, ribotą laikotarpį, po kurio ji yra visam laikui ištrinama.

Pirmiausia eksportuokite savo duomenis

Prieš trindami, galite atsisiųsti savo duomenų kopiją iš Nustatymai → Eksportuoti mano duomenis.

Reikia pagalbos?

Jei reikia pagalbos ištrinant paskyrą, susisiekite su mumis adresu [email protected].