Аккаунт пен деректерді жою
Аккаунт & деректерді жою
Бұл бет аккаунтыңызды және барлық байланысты деректерді жою жолын түсіндіреді. Қызметті Defne Studio Ltd басқарады.
Аккаунтыңызды қалай жоюға болады
- Аккаунтыңызға кіріңіз (қолданбада немесе веб-сайтымызда).
- Параметрлер → Профильді өңдеу бөлімін ашыңыз.
- Төменге жылжып, Аккаунтты жою түймесін басыңыз.
- Әрекетті растаңыз және сұралған кезде құпия сөзіңізді енгізіңіз.
Қандай деректер жойылады
Аккаунтыңызды жойған кезде біз сіздің профиліңізді, фотоларыңызды, хабарламаларыңызды, сәйкестіктеріңізді, ұнатуларыңызды, жеке куәліктер мен аккаунтыңызға байланысты барлық жеке ақпаратты біржолата жоямыз.
Не сақталуы мүмкін
Заң талап еткен жағдайда (мысалы, транзакция және салық жазбалары) немесе алаяқтық пен теріс пайдалануды болдырмау үшін шектеулі мерзімге шектелген ақпаратты сақтауымыз мүмкін, одан кейін ол біржолата жойылады.
Алдымен деректеріңізді экспорттаңыз
Жоймас бұрын, деректеріңіздің көшірмесін Параметрлер → Деректерімді экспорттау бөлімінен жүктеп алуға болады.
Көмек керек пе?
Аккаунтты жоюда көмек қажет болса, бізге [email protected] мекенжайы арқылы хабарласыңыз.