← უკან

ანგარიშისა და მონაცემების წაშლა

ანგარიშისა & მონაცემების წაშლა

ეს გვერდი განმარტავს, თუ როგორ წაშალოთ თქვენი ანგარიში და ყველა დაკავშირებული მონაცემი. სერვისს მართავს Defne Studio Ltd.

როგორ წაშალოთ თქვენი ანგარიში

  1. შედით თქვენს ანგარიშში (აპლიკაციაში ან ჩვენს ვებგვერდზე).
  2. გახსენით პარამეტრები → პროფილის რედაქტირება.
  3. გადაახვიეთ ქვევით და შეეხეთ ანგარიშის წაშლა-ს.
  4. დაადასტურეთ მოქმედება და შეიყვანეთ პაროლი მოთხოვნისას.

რა მონაცემები იშლება

ანგარიშის წაშლისას ჩვენ სამუდამოდ ვშლით თქვენს პროფილს, ფოტოებს, შეტყობინებებს, შესატყვისებს, მოწონებებს, პირადობის დამადასტურებელ დოკუმენტებს და თქვენს ანგარიშთან დაკავშირებულ ყველა პირად ინფორმაციას.

რა შეიძლება შენახულ იქნეს

შეგვიძლია შევინახოთ შეზღუდული ინფორმაცია კანონის მოთხოვნისამებრ (მაგალითად, ტრანზაქციებისა და გადასახადების ჩანაწერები) ან თაღლითობისა და ბოროტად გამოყენების პრევენციის მიზნით, შეზღუდული ვადით, რის შემდეგაც ის სამუდამოდ იშლება.

ჯერ ექსპორტი გაუკეთეთ თქვენს მონაცემებს

წაშლამდე შეგიძლიათ გადმოწეროთ თქვენი მონაცემების ასლი პარამეტრები → ჩემი მონაცემების ექსპორტი-დან.

გჭირდებათ დახმარება?

თუ ანგარიშის წაშლაში დახმარება გჭირდებათ, დაგვიკავშირდით: [email protected].