← Vissza

Fiók és adatok törlése

Fiók & adatok törlése

Ez az oldal elmagyarázza, hogyan törölheti fiókját és az összes kapcsolódó adatot. A szolgáltatást a Defne Studio Ltd üzemelteti.

Hogyan törölheti fiókját

  1. Jelentkezzen be fiókjába (az alkalmazásban vagy a weboldalunkon).
  2. Nyissa meg a Beállítások → Profil szerkesztése menüpontot.
  3. Görgessen le az aljára, és koppintson a Fiók törlése gombra.
  4. Erősítse meg a műveletet, és adja meg jelszavát, amikor a rendszer kéri.

Milyen adatok törlődnek

Fiókja törlésekor véglegesen eltávolítjuk profilját, fényképeit, üzeneteit, egyezéseit, kedveléseit, személyazonosság-ellenőrző dokumentumait és a fiókjához tartozó összes személyes adatot.

Mi maradhat meg

Előfordulhat, hogy korlátozott ideig megőrzünk bizonyos adatokat, ha azt jogszabály írja elő (például tranzakciós és adónyilvántartások), vagy a csalás és visszaélés megelőzése érdekében, amelyek ezt követően véglegesen törlődnek.

Előbb exportálja adatait

A törlés előtt letöltheti adatainak másolatát a Beállítások → Adataim exportálása menüből.

Segítségre van szüksége?

Ha segítségre van szüksége fiókja törléséhez, lépjen kapcsolatba velünk a [email protected] címen.