Brisanje računa i podataka
Brisanje računa & podataka
Ova stranica objašnjava kako izbrisati svoj račun i sve povezane podatke. Uslugom upravlja Defne Studio Ltd.
Kako obrisati vaš račun
- Prijavite se na svoj račun (u aplikaciji ili na našoj internetskoj stranici).
- Otvorite Postavke → Uredi profil.
- Pomaknite se do dna i dodirnite Obriši račun.
- Potvrdite radnju i unesite svoju lozinku kada se to od vas zatraži.
Koji podaci se brišu
Kada obrišete vaš račun, trajno uklanjamo vaš profil, fotografije, poruke, spojeve, lajkove, dokumente za provjeru identiteta i sve osobne podatke povezane s vašim računom.
Što se može zadržati
Možemo zadržati ograničene podatke kada to zahtijeva zakon (primjerice, zapisi o transakcijama i porezima) ili radi sprječavanja prijevare i zlouporabe, na ograničeno razdoblje, nakon čega se trajno brišu.
Najprije izvezite svoje podatke
Prije brisanja možete preuzeti kopiju svojih podataka iz Postavke → Izvezi moje podatke.
Trebate pomoć?
Ako trebate pomoć pri brisanju računa, kontaktirajte nas na [email protected].