← חזרה

מחיקת חשבון ונתונים

מחיקת חשבון & נתונים

דף זה מסביר כיצד למחוק את החשבון שלך ואת כל הנתונים הקשורים אליו. השירות מופעל על ידי Defne Studio Ltd.

כיצד למחוק את החשבון שלך

  1. התחבר לחשבון שלך (באפליקציה או באתר שלנו).
  2. פתח את הגדרות → ערוך פרופיל.
  3. גלול למטה ולחץ על מחק חשבון.
  4. אשר את הפעולה והזן את הסיסמה שלך כאשר תתבקש.

אילו נתונים נמחקים

כאשר אתה מוחק את חשבונך, אנו מסירים לצמיתות את הפרופיל שלך, תמונות, הודעות, התאמות, לייקים, מסמכי אימות זהות, וכל המידע האישי המשויך לחשבונך.

מה עשוי להישמר

אנו עשויים לשמור מידע מוגבל כאשר הדבר נדרש על פי חוק (לדוגמה, רשומות עסקאות ומס) או למניעת הונאה וניצול לרעה, לתקופה מוגבלת, שלאחריה הוא נמחק לצמיתות.

ייצא את הנתונים שלך תחילה

לפני המחיקה, תוכל להוריד עותק של הנתונים שלך מתוך הגדרות → ייצא את הנתונים שלי.

זקוק לעזרה?

אם אתה זקוק לעזרה במחיקת החשבון שלך, צור איתנו קשר בכתובת [email protected].