Διαγραφή λογαριασμού και δεδομένων
Διαγραφή λογαριασμού & δεδομένων
Αυτή η σελίδα εξηγεί πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο MyTripDate και όλα τα σχετικά δεδομένα. Το MyTripDate λειτουργεί από την Defne Studio Ltd.
Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας
- Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας MyTripDate (στην εφαρμογή ή στο mytripdate.com).
- Ανοίξτε Ρυθμίσεις → Επεξεργασία προφίλ.
- Μεταβείτε στο κάτω μέρος και πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.
- Επιβεβαιώστε την ενέργεια και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας όταν σας ζητηθεί.
Ποια δεδομένα διαγράφονται
Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας, αφαιρούμε μόνιμα το προφίλ σας, τις φωτογραφίες, τα μηνύματα, τις αντιστοιχίσεις, τα likes, τα έγγραφα επαλήθευσης ταυτότητας και όλες τις προσωπικές πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας.
Τι μπορεί να διατηρηθεί
Ενδέχεται να διατηρήσουμε περιορισμένες πληροφορίες όπου απαιτείται από το νόμο (για παράδειγμα, αρχεία συναλλαγών και φορολογικά έγγραφα) ή για την πρόληψη απάτης και κατάχρησης, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μετά το οποίο διαγράφονται οριστικά.
Εξαγάγετε πρώτα τα δεδομένα σας
Πριν από τη διαγραφή, μπορείτε να κατεβάσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας από Ρυθμίσεις → Εξαγωγή δεδομένων.
Χρειάζεστε βοήθεια;
Αν χρειάζεστε βοήθεια για τη διαγραφή του λογαριασμού σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@defnestudio.com.