Centar pomoći Česta pitanja Kako da blokiram ili prijavim korisnika?
Česta pitanja Poruke

Kako da blokiram ili prijavim korisnika?

11 Nov 2026 4 pregleda

Za blokiranje korisnika:

  1. Posjetite njihov profil ili otvorite razgovor s njima.
  2. Kliknite dugme blokiranje (ikona štita).
  3. Korisnik više neće moći slati poruke ili vidjeti vaš profil.

Za prijavu korisnika:

  1. Posjetite njihov profil.
  2. Kliknite dugme "Prijavi".
  3. Odaberite razlog i navedite dodatne detalje.
  4. Naš tim će pregledati prijavu u roku od 24 sata.