BUJ
Konts
Kā dzēst kontu?
12 Nov 2026
2 skatījumi
Lai neatgriezeniski dzēstu kontu:
- Dodieties uz Iestatījumi (zobrata ikona sānjoslā).
- Ritiniet uz leju līdz sadaļai "Dzēst kontu".
- Ievadiet pašreizējo paroli apstiprināšanai.
- Noklikšķiniet uz "Dzēst kontu".
Brīdinājums: Šī darbība ir neatgriezeniska un to nevar atsaukt. Visi jūsu dati, fotogrāfijas, ziņojumi un sakritības tiks neatgriezeniski noņemti.