← Geri

Hesab və məlumatların silinməsi

Hesab & məlumatların silinməsi

Bu səhifədə hesabınızı və bütün əlaqəli məlumatları necə siləcəyiniz izah edilir. Xidmət Defne Studio Ltd tərəfindən idarə olunur.

Hesabınızı necə silmək olar

  1. Hesabınıza daxil olun (tətbiqdə və ya veb-saytımızda).
  2. Parametrlər → Profili redaktə et bölməsini açın.
  3. Aşağıya diyirləyin və Hesabı sil düyməsinə toxunun.
  4. Əməliyyatı təsdiqləyin və tələb olunduqda parolunuzu daxil edin.

Hansı məlumatlar silinir

Hesabınızı silən zaman profilinizi, şəkillərinizi, mesajlarınızı, uyğunlaşmalarınızı, bəyənmələrinizi, şəxsiyyəti təsdiqləyən sənədlərinizi və hesabınızla əlaqəli bütün şəxsi məlumatlarınızı daimi olaraq silirik.

Nələr saxlanıla bilər

Qanunun tələb etdiyi hallarda (məsələn, əməliyyat və vergi qeydləri) və ya fırıldaqçılıq və sui-istifadənin qarşısını almaq məqsədilə məhdud müddət ərzində məhdud məlumatları saxlaya bilərik; bu müddətin sonunda məlumatlar daimi olaraq silinir.

Əvvəlcə məlumatlarınızı ixrac edin

Silməzdən əvvəl məlumatlarınızın surətini Parametrlər → Məlumatların ixracı bölməsindən yükləyə bilərsiniz.

Kömək lazımdır?

Hesabınızı silmək üçün kömək lazımdırsa, [email protected] ünvanından bizimlə əlaqə saxlayın.